Veelgestelde vragen

Hoe lang is de garantie?

Natuurlijk willen wij dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw kast op maat. Daarom zorgen wij dat de kasten in ons assortiment van hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan. Om deze reden kunnen we u een passende garantie aanbieden bij de aanschaf van een maatwerkkast van STIJL. De kasten op maat van STIJL zijn van hoge kwaliteit en hebben 10 jaar garantie. De schuifdeursystemen hebben zelfs een garantietijd van 15 jaar.

Is een deur met meerdere kleuren ook mogelijk?

Het maatwerk concept van STIJL biedt u enorme vrijheid bij het samenstellen van uw kast. U kunt de kastdeur samenstellen met een vlakverdeling naar wens. Deze vlakken kunt u vervolgens verschillende kleuren geven; u kunt dus inderdaad een deur met meerdere kleuren samenstellen. Met het maatwerk van STIJL heeft u hierbij keuze uit ruim 30 kleuren en glaskleuren die geheel vrij te combineren zijn.

Kan ik ook een hoekkast maken?

Ook hoekkasten behoren tot een mogelijkheid van STIJL. Vraag uw STIJL dealer om de hoekkast naar uw wens geheel op maat te visualiseren in ons geavanceerde 3D-ontwerpprogramma.

Hoe hoog kunnen de kasten gemaakt worden?

De maximale hoogte waarop u de kast kunt maken hangt af van het soort kast. De draaideurkasten hebben een maximale hoogte van 2790 millimeter. Deze maximale geldt ook voor de zweefdeurkasten. Het schuifdeursysteem zelf kan echter nog een stukje hoger gemaakt worden: deze hebben een maximale hoogte van 2890 millimeter.

Kan ik met STIJL kasten een kast onder een schuin dak maken?

De kasten van STIJL worden geheel op maat naar uw ontwerp gemaakt. Dit betekent dat zelfs onder een schuin dak een kast van STIJL uitkomst kan bieden: de kasten kunnen schuin afgewerkt worden en worden voorzien van een schuin aflopende deur. Ook bij schuine kasten bent u vrij om de kast en de deur in te delen en vorm te geven naar wens.

Kan ik ook losse schuifdeuren kopen?

Het is mogelijk om bij STIJL losse schuifdeuren te kopen. Deze deuren zijn rondom fraai afgewerkt en worden inclusief bovenkap en onderrail geleverd. De schuifdeuren van STIJL zijn verkrijgbaar in verschillende decors, waarbij u tevens keuze heeft uit een uitgebreid assortiment van handgrepen. Het is zelfs mogelijk een schuine deur met een schuine deurgeleider te verkrijgen.

Hoe kan ik mijn kast het beste indelen?

Voor de indeling van de kast kunt u kiezen voor legplanken, hanggedeeltes of laden. Om een kast optimaal in te delen kunt u het beste eerst kijken wat u erin wilt opbergen. Wilt u veel lange kleding ophangen, kies dan voor hoge hanggedeeltes. Als u veel wilt neerleggen kiest u voor legplanken. Indien u overzicht wil bewaren in kleine spullen, kies dan voor laden, al dan niet met een handige vakverdeling. Voor het netjes opbergen van een groot aantal schoenen biedt een schoenapothekerskast wellicht een uitkomst.

Contact

 • Hoofdkantoor:
  Stadhuisplein 70
  4203 NS Gorinchem

  Telefoon: 030 – 75 29 400
  Fax: 030 – 75 29 459

De voordelen van STIJL

 • Flexibel door eigen kastenproductie
 • Eigen meubel of kastontwerp
 • Snelle levertijd van 3 tot 4 weken
 • Laat uw kast ontwerpen in 3D
 • Ruim kasten-assortiment