Over stijl

Het geboortejaar van STIJL Kasten is 1995. Met schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren en daarachter de interieurs op maat worden de eerste stappen gezet richting de toekomst. Er komt steeds vaker de vraag naar specifiekere interieuroplossingen, gericht op ‘echt’ maatwerk. Interieurs geschikt als ombouw, kasten onder een schuine kant en complete inloopkasten. Langzaam maar zeker wordt de productie uitgebreid en krijgt deze gestalte met de meest geavanceerde kastenfabriek van Nederland, gevestigd in Lekkerkerk.

Flexibiliteit in kastconcepten

STIJL valt op door z’n flexibiliteit. Met een team van enthousiaste en uiterst vakbekwame mensen kunnen we kasten produceren op steeds grotere schaal, met als voorname specialiteit: maatwerk. Kasten kunnen vaak volgens of vanuit een vast concept worden samengesteld. Maar geregeld wordt er iets meer gevraagd. Een adviseur en/of werkvoorbereider die met u meedenkt en samen met u oplossingen bedenkt om de kast van uw dromen te verwezenlijken!

Eigen kastenfabriek

Met de bouw van de modernste kastenfabriek van Nederland bevestigt STIJL dat het de juiste keuzes heeft gemaakt om succesvol te zijn. Innovatief, creatief, flexibel, trendsettend en kwaliteit zijn steekwoorden waar STIJL voor staat. En die maken dat u samen met STIJL uw eigen kast ontwerpt en realiseert. Maatwerk tot in detail en klantgericht.

Contact

 • Hoofdkantoor:
  Stadhuisplein 70
  4203 NS Gorinchem

  Telefoon: 030 – 75 29 400
  Fax: 030 – 75 29 459

De voordelen van STIJL

 • Flexibel door eigen kastenproductie
 • Eigen meubel of kastontwerp
 • Snelle levertijd van 3 tot 4 weken
 • Laat uw kast ontwerpen in 3D
 • Ruim kasten-assortiment