Welkom bij STIJL

Of u nog zoekende bent naar inspiratie of als u al een kast voor ogen heeft: bij STIJL kunt u in elk stadium van uw proces terecht. Indien u al een idee heeft voor een ontwerp, kan ons 3D-tekenprogramma dit idee voor u visualiseren. Mocht u nog inspiratie zoeken voor een kast naar uw wensen, neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina en laat u door ons adviseren. Bij STIJL adviseren we u op deskundige wijze over de vele mogelijkheden van een kast op maat en helpen we u om uw eigen ontwerp tot aan het laatste detail uit te werken. Professioneel advies afgestemd op uw persoonlijke situatie is een belangrijk onderdeel van de kracht van STIJL.

Zweefdeurkasten

Zweefdeurkasten

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Draaideurkasten

Draaideurkasten

Inloopkasten

Inloopkasten

Open boekenkasten

Open boekenkasten

Kastinterieurs

Kastinterieurs

Andere meubels van stijl

Naast een breed assortiment kasten op maat biedt STIJL ook andere meubelen aan. Een assortiment aan kleinmeubelen helpt om eenheid of juist afwisseling in uw interieur aan te brengen. Bedmeubelen van STIJL zijn gegarandeerd een aanwinst in uw slaapkamer. Voor een mooie aanvulling in uw woonkamer kiest u een TV-kast of dressoir op maat: compleet afgewerkt met deurtjes of laden naar wens. Op deze manier kunt u een uniforme stijl als rode draad door uw gehele woning laten lopen. Uw inrichting wordt één fraai geheel met de verschillende meubelen en toepassingen van STIJL.

Bedmeubelen

Bedmeubelen

Kleinmeubelen

Kleinmeubelen

TV-meubelen

TV-meubelen

Accessoires

Bij STIJL denken we na over verfijnde functionaliteit en stijl. Hierbij hoort niet alleen de indeling van een kast op maat, maar ook de opbergfunctionaliteit en verlichting van uw nieuwe kast. Vervolledig het design van uw nieuwe kast met de keuze van de juiste accessoires. De accessoires van STIJL verfraaien en organiseren tegelijkertijd. Van stropdashouders tot schoenenrekken, STIJL biedt een oplossing voor ieder opbergprobleem. Van ieder item heeft STIJL diverse mogelijkheden, zodat u niet alleen ruime keuze heeft uit opbergmogelijkheden, maar ook uit opbergstijlen. Dit ruime assortiment verzekert u ervan dat uw kast tot aan het laatste detail naar uw wensen is ingericht.

Lade-indelingen op maat

Lade-indelingen op maat

Draadmanden

Draadmanden

Verlichting

Verlichting

Deuromlijstingen

Deuromlijstingen

Accessoires voor kleding en schoenen

Accessoires voor kleding en schoenen

Bekijk onze brochure

Bekijk onze brochure

Contact

 • Hoofdkantoor:
  Stadhuisplein 70
  4203 NS Gorinchem

  Telefoon: 030 – 75 29 400
  Fax: 030 – 75 29 459

De voordelen van STIJL

 • Flexibel door eigen kastenproductie
 • Eigen meubel of kastontwerp
 • Snelle levertijd van 3 tot 4 weken
 • Laat uw kast ontwerpen in 3D
 • Ruim kasten-assortiment