Een kast op maat is niet alleen praktisch maar ook een sierraad voor uw interieur. Klantspecifiek gemaakte meubels van STIJL worden met aandacht voor kleur, vorm en functie bedacht en voor u op maat gemaakt. Met oog voor elke ruimte. Kasten onder een schuinte, in een nis, hoog, laag, plafondhoog en/of kamerbreed. De kasten van STIJL passen altijd!

 

 

 

ROMANTISCHE & LANDELIJKE KASTEN

 

Uniek zijn onze klassieke kasten op maat. Wij ontwerpen deze romantische kasten met ingebouwde verlichting, glasplanken, vitrinedeuren, originele kranslijsten en/of klassieke plint. Wij kunnen zelfs een jaren ’30 kamer Ensuite voor u realiseren!

 

WELKE KASTEN OP MAAT MAKEN WIJ NOG MEER?

 

Ons kastenprogramma bestaat uit ‘kastenwanden op maat’ en kasten gebaseerd op ‘eigen ontwerp’. Toepasbaar in de woonkamer, slaapkamer of (thuis-)kantoor. U kunt hierbij denken aan: Schuifwandkasten, inloopkasten/dressings, vouw-, en draaideurkasten, Ensuite, (Classic-) boekenkasten (ook voor ingebouwde multi-media, TV lift, etc.) Bureaus op maat, ladekasten, dressoirs op maat, nachtkastjes, bedachterwanden etc.

 

 

 

LAAT UW KAST ONTWERPEN IN ONS 3D PROGRAMMA

 

Als u andere kastenwensen/ ideeën heeft laat het ons weten. Wij adviseren u graag bij één van onze STIJL kastendealers. U kunt hiervoor terecht op www.stijlkasten.nl. Laat uw kast ontwerpen in ons 3D teken-/kastenprogramma voor de perfecte visualisatie van uw nieuwe meubel of kastwand op maat.De zekerheid van STIJL kastenWe maken onze kasten in tientallen kleuren, dessins en soorten. Altijd te combineren met uw huidige interieur. Strak of klassiek. Modern of een tikkeltje retro. Wij stellen hoge eisen aan ons materiaal en beslag en bieden u als extra zekerheid maarliefst 10 jaar kwaliteitsgarantie.De kasten van uw dromen. Welkom in de wereld van STIJL.