Het geheim van het ontwerpen van een kast op maat op de ‘STIJL manier’

Bij STIJL denken we dagelijks na over oplossingen die uw kast of meubel nog beter bereikbaar maken. Ons geheim? We nemen alles mee in ons ontwerp. Daarvoor bekijken we de ruimte waar de kast moet komen te staan. Zijn er leidingen, schuintes of is de muur vlak? Ook adviseren we graag over een

 

passende kleur of de indeling van de kast. Alleen als we naar dit soort details hebben gekeken kunnen we met recht spreken van een maatwerk kast. Zo weten we zeker dat het past. En dat de kast ook bij u past. Ons geheim.

 

WAT KUNT U ZELF DOEN?

 

U kunt voor het bezoeken van de showroom nadenken over:

 

Wat wil ik met de kast? Wat wil ik opbergen?

Wat moet de uitstraling zijn van de kast en past dit in mijn interieur?

Wat voor kleuren wil ik dat de kast heeft?

Wat voor maten (meet de circa maten hoogte x breedte x diepte + eventuele dingen die in de kast moeten passen)

Als u geen idee heeft over vorm, type kast en/of kleur breng dan een stukje stof of foto’s mee van uw interieur. Dit maakt het adviseren van de juiste kleur makkelijker. Wat ook kan helpen is het doorlezen van woonbladen. Deze geven u vaak inspiratie in de vele mogelijkheden van wonen, werken en slapen.

 

KASTENSHOWROOM

 

We nodigen u van harte uit in onze kastenshowrooms. Onze adviseurs werken vrijblijvend een offerte voor u uit met tekening. Inmeten doen we altijd voor de bestelling. Dus ook als u niet de exacte maten heeft kunnen we dit later aanpassen.

 

3D TEKENPROGRAMMA LAAT UW KAST ONTWERPEN

 

Veel kasten kunnen tegenwoordig worden gevisualiseerd in ons 3D kasten tekenprogramma. Breng een bezoek aan onze dealers en laat uw kast ontwerpen.

 

Wij helpen u graag.