Uitreiking-de-Tomme2014

De Graaf kastenproductie werd dit jaar als winnaar gekozen

Naast het beste idee eren Empatec en Pastiel jaarlijks een bedrijf die op uitmuntende wijze het sociaal ondernemerschap heeft uitgedragen, zowel intern als extern. Dat doen ze door De Tom’me award uit te reiken. De Graaf kastenproductie werd dit jaar als winnaar gekozen. ‘Zowel binnen als buiten werktijd, in goede en slechte tijden, staat directeur Sander de Graaf klaar om zijn medewerkers dat stukje ondersteuning te bieden waardoor ze de stappen kunnen maken die nodig zijn om goed te functioneren’, aldus juryvoorzitter en naamgever van de award Tom Mulder. Directeur Sander de Graaf ervaart de uitverkiezing als een gouden medaille op de Olympische Spelen voor zijn hele team.

Lees hier het hele bericht

Leave a Comment